THERMOFORÉZIS HIDEG-MELEG ARCVASALÓ KEZELÉS

A MELEG megnyitja a pórusokat, elősegítve a hatóanyagok felszívódását; tágítja az ereket, fokozva a vérkeringést; lazítja az izmokat, oldva a ráncokat; serkenti a verejtékezést, elősegítve a méregtelenítést. A meleg segítségével értékes hatóanyagokat tudunk a bőrbe diffundálni.

A HIDEG összehúzva a hajszálereket nyugtatja a bőrt; fokozva az izomtónust, feszesíti a bőrt; lelohasztva a duzzanatokat, csökkenti a szem alatti táskákat. A hideg segítségével a bőrbe tudjuk “zárni” a bejuttatott hatóanyagokat-ezt nevezzük hatóanyagcsapdának.

A HIDEG-MELEG váltakozása rugalmasìt, ránctalanít, edzi a bőrt, fokozza az anyagcserét és az izomtónust.

ULTRAHANGOS ARCKEZELÉS

Az ultrahang terápia során keletkező hő, fokozza a véráramlást ezáltal a sejtek tápanyag és oxigén ellátását.  Az ultrahang több centiméter mélyre lejut a bőrbe. Az Ultrahang a 21.sz egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszere. A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki.

Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz.

Ellenjavallatai:
-terhesség
-herpesz
-lázas megbetegedés

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

(Nobel-díjas eljárás)

Kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik. Azaz elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását. Apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik a hatóanyagok áthatolását a mélyebb réteghez azonnal a célsejtekig.

Kezelés menete:

Hatóanyagokkal (ampullák) feltöltött Mezo-kezelőfejjel lágyan körkörösen masszírozom az arcot, igény esetén nyakat,dekoltázst is.

Enyhe, ugyanakkor kellemes bizsergést lehet tapasztalni, ami összességében kifejezetten frissítő kellemes érzés a bőrnek. A hatóanyagbevitel végeztével, hatóanyagos maszkot ultrahangozok be.

Milyen lesz a bőröm a kezelés után?
A kezelés után azonnal simábbá válik, és valósággal megtellik élettel.
Kúraszerű alkalmazás esetén a mimikai ráncok (szarkalábak, mosolyvonalak..) kisimulnak, öregedési folyamatok lelassulnak, a bőr hidratáltá, feszessé válik. Aknés (pattanásos) sebhelyes ,rosaceás bőr esetén a tünetek enyhülnek. Az elért eredmények megőrzése szempontjából fontos az otthoni rendszeres ápolás minőségi kozmetikummal.

Milyen gyakran érdemes alkalmazni a tű nélküli mezoterápiás kezelést?
A kezelést kúraszerűen javaslom 2-4hetente. Egy kúra általában 5-8 alkalmat jelent, majd havonta 1 fenntartó kezeléssel érhető el tartós eredmény.

Milyen bőrtípusok esetén alkalmazható a kezelés?
A tű nélküli mezoterápia bármely bőrtípus esetén alkalmazható.

Hány éves kortól ajánlott a mezoterápia kezelés?
A mezoterápiás kezelést 18-75 év között bátran ajánljuk.

Lehet nyáron végezni a kezelést?
Igen! Sőt, a kezelés különösen jótékony a napsugárzás által igénybe vett bőr fiatalságának megőrzése céljából.

Szoláriumozott bőrön el lehet végezni a mezoterápiás kezelést?
Igen! A bőr barnasága nem befolyásolja a kezelést.

Mikor nem javaslom a mezoterápiás kezelést?
– Nyílt sebek, sérülések helyén, lázas állapot idején, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van. (pl.:Herpesz)
– Terhesség esetén.
– Súlyos szívbetegség, pacemaker, epilepszia esetén.

Dr. Babor AHA savas arckezelés

Ez az új generációs BABOR AHA lehámlasztó az Exfolimax formulában ötvöz 10% gyümölcssavat és 10% antioxidánst, mint a C-vitamin és a thiotaine. Az intenzív lehámlasztás szinergiája felvértezi a bőrt a korai bőröregedés ellen. Az első alkalmazás után a bőr azonnal frissebb és ragyogóbb, fiatalosabb.
Rendszeres, heti használattal a bőr egységesebb, a pórusok finomabbak, az apró vonalak, ráncok kisimulnak.

Milyen bőrproblémákra javasolt az aha-savas hámlasztás?

 • Akné (pattanás)
 • Aknés hegek
 • Tág pórusú bőr
 • Durva, egyenetlen bőr
 • Májfoltok, Öregedési foltok
 • Ráncok
 • Szarkalábak
 • Finom ráncok a szemkörnyéken
 • Napfény által károsított bőr
 • Lazább tónusú, enyhén megereszkedett bőr

A kezelés szezonális ősszel-télen-kora tavasszal alkalmazható az UV-sugárzás miatt. A kezelés után 1 hétig nem szabad napra illetve szoláriumba menni,vagy ha szoláriumba megy, takarja le kezelt testrészt.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelés során a gyémántszemcsékkel bevont kezelőfej-a bőr általános állapotának és a diagnózisnak megfelelően- beállított erősségű egyenletes, szabályozott vákuum gyengéden odaszívja a bőrhöz, a szakember a kezelőfejet az előírt irányokban mozgatja, és a gyémántszemcsék hatékonyan lecsiszolják az elhalt hámréteget. A készülék az elhalt sejteket folyamatosan leszívja, eltávolítja a bőr felszínéről.

A Gyémántfejes Mikrodermabrázió elismerten az egyik legjobb non-invazív (kés nélküli beavatkozás), bőrregeneráló eljárás. A kezelés során szinte műtéti beavatkozással megegyező hatékonyságra számíthatunk.

A kezelés során:

– eltűnik a felsőelhalt hámréteg,
– megszűnnek a bőr tökéletlenségei
– csökkenek a ráncok
– elhalványodnak a bőrfoltok,
– ill. egyéb pigmentált elváltozások.

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést követően a bőr egészségesebbé, fényesebbé és szebbé válik.  A kezelés teljesen fájdalommentes, a bőrcsiszolás inkább egy kellemes masszázsra emlékeztet a vákuum szívóhatása miatt. A kezelés alatt a bőr enyhén kipirul de ez a kezelés végére meg is szűnik. Mivel a kezelés sem ödémát, sem külső sérülést nem okoz. Már egy gyémántfejes mikrodermabrázió is jó hatásfokú bőrmegújító kezelés.
Rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával viszont mélyreható változás érhető el.
A kezelést heti gyakorisággal lehet ismételni.

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA JAVASOLT A GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ?

-Akné (pattanás),
-Aknés hegek
-Tág pórusú bőr
-Durva, egyenetlen bőr
-Öregedési foltok
-Ráncok-Szarkalábak
-Finom ráncok a szemkörnyéken
-Napfény által károsított bőr
-Striák
-Lazább tónusú, enyhén megereszkedett bőr

A GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ ELŐNYEI:

-Teljesen fájdalommentes
-Nem használ kémiai anyagokat
-Nem használ kristályt a csiszoláshoz, nem kerülhet kristályrészecske a szembe, nem okoz porártalmat
-Steril, tiszta, fertőzésveszély nincs
-Nincs hosszabb bőrpír, hegesedés
-Nincs gyógyulási időArcon, nyakon, dekoltázson és testen is alkalmazható
-Megnövekedett hatóanyag bejuttatási lehetőség más kezeléssel kombinálva
-Már egy kezelés hatása is érzékelhető

A kezelés szezonális ősszel-télen-kora tavasszal alkalmazható az UV-sugárzás miatt. A kezelés után 1 hétig nem szabad napra illetve szoláriumba menni,vagy ha szoláriumba megy, takarja le kezelt testrészt.

ARCTISZTÍTÁS

A Gyönyörű bőr a Tökéletes tisztítással kezdődik.

Letisztítás 3 lépésben – A BABOR rituálé élménye
(A Babor rituále élménye az összes arckezelésben szerepel)

1/1 Arclemosás

A BABOR Cleansing sorozat termékeivel történő hatékony letisztító rituálé kulcsfontosságú a gyönyörű bőrhöz. Mélytisztító, kétfázisú letisztítás a HY-ÖL-lel, és a megfelelő bőrtípusra való PHYTOACTIVE-val: ez képezi az alapját a BABOR arctisztításnak. A Cleansing sorozat számos más letisztító terméket is tartalmaz, melyeket arra terveztek, hogy alaposan, és intenzíven tisztítsanak, miközben karbantartják a bőr természetes védősavköpenyét.

1/2 Bőrradír-hámlasztás

Gyengéd archámlasztó minden bőrtípusra. A bőr érezhetően sima és rugalmas, és egy egyenletesebb, finom, ragyogóan gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Bőrtípustól és arckezeléstől illetve szezontól függően a termék palettán mechanikai, -biológiai, -kémai hámlasztók sorakoznak, hogy optimálisan előkészítsék a bőrt a továbbiakban alkalmazott bőrápoló termékek használatára.

1/3 BABOR Vitalizáló Teszt

A BABOR Vitalizáló Teszt zseniálisan feltérképezi a bőr anyagcsere állapotát. A Csalán kivonatnak köszönhetően a bőr kipirosodik. Ha az anyagcsere maximálisan müködik, a bőr mint a paradicsom úgy kipirosodik, a kezelés ideéig. Ez azt jelenti, hogy a bőrnek a sejtmüködése tökéletes, áteresztő képessége egyensúlyban van, így a sejt-hatóanyag kapcsolat is optimális. A hatóanyagok a bőr mélyebb rétegéig bejutnak, így kifejtik professzionális hatásukat. Ha a bőr halványan vagy egyaltalán nem pirosodik ki, vagy csak helyenként, akkor a kezelés előtt átbeszéljük az otthoni teendőket, hogy a bőr anyagcseréje ideális állapotban müködjön.

2. Masszázs

Minden bőr különböző, és idővel változik. Ezért a BABOR masszázs a bőrtìpusnak megfelelő krémmel/olajjal tőrténik.

3. Tisztítás

Az arctisztítást a megfelelően felpuhított arcbőrön nagyítós szemüveggel, steril kesztyűben, kendővel, illetve ha szükséges steril tűvel végzem.

4. Ultrahang + pórusösszehúzás – hidratálás

Tisztítás után, ultrahanggal a bőr mélyebb rétegébe juttatom az alábbi hatóanyagokat.

Zsurlókivonat és a Kaolin csökkentik a tisztátalanságokat, és felszívják a bőrön a felesleges faggyút, míg a Szalicilsav megelőzi az újabb tisztátalanságok kialakulását. Teafaolaj és a Hammamelisz gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és nyugtató hatású. Továbbá az Alpesi őssejtek védenek a korai, környezeti hatások által indukált bőröregedéstől, míg az OsmoTec fokozza a bőrben a nedvességtartalmat. Ezt hialuronsavas ultrahang géllel kombinálom.

5. Búcsúzó Krém

Búcsúzás képpen, az intelligens prémium bőrápoló termékcsaládok közül választott kozmetikummal fejezem be az arckezelést, amely tökéletesen hozzáillik a bőr igényeihez.

Az Arctisztítás elengedhetetlen feltétele az ápolt, igényes és ragyogó bőr megjelenéséhez. Ezért egy átlagos bőrtípushoz évente kétszer ajánlom. Az egyik legmegfelelőbb időszak tavasszal van, nyár előtt, hogy a mitesszerek (komedók), pattanások (aknék) ne ,,süljenek” bele a bőrbe. A másik legideálisabb időszak ősszel-télen van, így a nyár élményeinek nyomait ápoljuk, és segítünk arcbőrünknek a hideg-meleg hőmérsékleti viszonyok által kialakult problémák regenerálásában, hogy a komedók és aknék ne tokosodjanak bele a bőrbe.

Problémásabb bőrtípusnál személyes konzultációt javaslok, részletesen átbeszéljük milyen arcápolási kúrákat javaslok, valamint milyen otthoni ápolásra van szükség,hogy a gyökerétől kezeljük a problémát, amely hosszadalmasabb folyamat, de az eredmény tartós, és lenyügöző.

DERMA ROLLER

A dermaroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott bőrfiatalító eljárások egyike.

A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel.
A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek. A dermaroller kezelés nem fájdalmas, enyhe bőrpírral jár.

Hány kezelés szükséges?

Ez természetesen az adott bőrproblémától és az immunrendszer állapotától is függ. A dermaroller 1-3 alkalmazását követően vendégeink már látványos javulásról számoltak be, de az igazi eredményre 1-6 kezelés után várható. Amennyiben szükség van második kúrára is, akkor minimum 1-2 hónapot várni kell. Ennek az a magyarázata, hogy dermarolleres kezelés után körülbelül 1-3 hónapot vesz igénybe a kollegénrostok teljes regenerációja.

Derma Rolleres kezelést követően


Közvetleneül a tűs eljárást követően indokolt lehet elektroporációs frekvenciával további hatónyagokat a bőrbe juttatni.

Klinikai indikációk

 • aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
 • mély ráncok eltüntetésére, halványítására
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • cellulit csökkentésére
 • atrófiás hegek kezelésére
 • száraz bőr kezelése
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
 • ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
 • tág pórusok kezelésére
 • aknék után visszamaradt sejtes beszűrődések megszüntetésére
 • bőrfeszesítés, lifting kezelésre
 • bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
 • pigment hiányosságnál (hipopigmentáció) melynek eredménye
 • hegesedés
 • öregségi foltok

Kontraindikációk

 • aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma stb.
 • herpesz
 • anyajegy
 • krónikus bőrbetegség
 • véralvadási problémák
 • gyenge gyógyulási képesség
 • rosszindulatú bőrelváltozások
 • aktív akne
 • ekcéma
 • arcpír (Rosacea)
 • pikkelysömör
 • komoly solar keratosis
 • kiemelkedő anyajegy, szemölcs
 • keloid képződésre való hajlam
 • terhesség és szoptatás
 • kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
 • érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
 • különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve
 • véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor
 • cukorbetegség

A kezelés szezonális ősszel-télen-kora tavasszal alkalmazható az UV-sugárzás miatt. A kezelés után 1 hétig nem szabad napra illetve szoláriumba menni,vagy ha szoláriumba megy, takarja le kezelt testrészt.

Szemkörnyék ápolás

Személyes konzultáció után a megfelelő hatóanyaggal és eszközzel hatunk a problémás területre, úgymint szarkalábak-szemkörnyéki baràzdák, duzzadt-ödémás szemek, és (sötét) karikás szemek. A hatóanyag bevitele után, a kezelés relaxáló szemkörnyék masszázzsal záródik, amely energiapontokat és akupresszúrás pontokat stimulálva azonnal megnyugtatja a szemet és a szemkörnyéket, ezáltal frissebb kipihentebb pillantásokat varázsol arcára.

BABOR ampullák

A steril csomagolás, és az egyszerhasználatos ampullák ötvözése adja a bőrápolás legtisztább formáját. A BABOR volt az első kozmetikai vállalat, amely ampullákat fejlesztett ki, mint a speciális koncentrátumok vonzó és praktikus csomagolási formáját. A szakértelem, specializáció, és folyamatos finomítások ennek a szegmensnek piacvezetőjévé tették a BABORt. Ez a kiváló kezdet nagy előnyt ad nekünk. A fluidok, mivel igazi erővel telt csomagok, azonnali, látható hatást biztosítanak, a bőr kiválóan tolerálja őket, és nagydózisú aktív összetevők széles skáláját tartalmazzák, hogy minden bőrtípusra és bőrállapot igényeit kielégítsék. A BABOR AMPOULE CONCENTRATE FP az azonnal észrevehető, látható hatásával nyűgöz le.

1. Feszesítő és ránctalanìtó

Collagen Booster

Egy aktív komplexet tartalmaz, amely nedvességgel látja el a bőrt és stimulálja a kollagén rostok képződését, ezáltal fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A bőr feltöltődik, és kisimítja a finom ráncokat.A magas hatékonyságú tripeptidek stimulálják a bőr természetes kollagén termelését, és ezáltal az új kollagén rostok képződését. A bioszaharidok hidratálnak és elősegítik a nedvesség raktározását.

Lift express

Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok mélységét, és sima, feszes megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A “Lift Express” complex vörös mikro-alga kivonattal és kíváló minőségű peptidekkel csökkenti a vonalak és a gravitációs ráncok mélységét.

 

3D Firming

A regenerációra szoruló bőr simábbnak és ezzel egyidőben feszesebbnek tűnik. Segít fokozni a bőr rugalmasságát és csökkenti a “toka-hatást”.A szerves szilícium, a bodzavirág kivonat és a sárga szarumák javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát. A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt.

2. Hidratáló ampullák

Algae Vitalizer

Az Algae Vitalizer ampulla olyan, mint egy friss tengeri fuvallat, amely nedvességgel látja el a bőrt. A Plankton alga kivonatok intenzíven hidratálják a bőrt, vitalizálják a bőrfunkciókat és megvédik a bőrt az Anti-Ox hatásnak köszönhetően.

 

Hydra Plus

A bőr intenzíven hidratált lesz és csökkenek a szárazság miatti finom ráncok. A hialuronsavat és a növényi alapú hidratálókat tartalmazó komplex intenzíven hidratálja a bőrt, és friss megjelenést kölcsönöz neki.

 

Perfect Glow

Látható fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A bőr sima, friss és természetesen ragyogó lesz. Intenzíven hidratálja a bőrt, míg a fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják. Rendszeres használat mellett a PerfectionPeptides P3 elősegíti a bőr megújulását. A kakaó peptidek megkötik a szabadgyököket, védenek a kékfény káros hatásai és korai bőröregedés ellen.

3. Sejtmegújìtó ampullák

Multi Vitamin

Támogatja a bőr védekező rendszerének működését és hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá varázsolva azt. A-vitamin komplex, amely A-, E-vitaminnal, B5 provitaminnal és biotinnal látja el a bőrt, erősítve annak védő funkcióit.

 

Active Night

A szépítő alvás utáni ébredésnél bőröd friss és ragyogó lesz.A feketefűz kérgének és a fekete algának a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisban. Szarvasgomba kivonatot is tartalmaz.

 

After Sun

Ez a gyors felszívódású aktív koncentrátum hűti és hidratálja a napsugárzás káros hatásainak kitett bőrt.A bőr nyugodt és kiegyensúlyozott lesz a napozás után az aktív koncentrált hatóanyagoknak köszönhetően.Elősegíti a napozás utáni bőrregenerációt. A rozmaring kivonatot tartalmazó complex védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben.

 

Oxygen Plus

Véd a korai bőröregedés ellen. Az egészséges, energiával teli bőrért.A kapszulába zárt oxigén növeli a sejtek energiaszintjét és támogatja a sejtregenerációt. Ezzel egyidőben védi a bőrt a korai, fény okozta bőröregedés ellen.

4. S.O.S ampullák

Matte Finish

Egyenletes színt és matt hatást kölcsönöz a bőrnek, és bőrhalványító hatása van. A mastic fa gyantájából nyert kivonat összehúzza a pórusokat és csökkenti a csillogást a bőr szárítása nékül. Megelőzi a tisztátalanságokat, míg a mattító mikrogömbök bőrhalványító hatást fejtenek ki.

 

Active Purifier

Csökkenti a tisztátalanságokat. Láthatóan tisztább és finomabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A magas koncentrációban jelen lévő palaolajnak és teafaolajnak anti-bakteriális hatása van és gyorsan, hatékonyan tünteti el a meglévő foltokat.

Stop Stress

A bőr kevésbé érzékeny és nyugodt lesz.
A vadindigó kivonat csökkenti a stressz indukálta vörösödést és irritációt, és kiegyensúlyozottá, nyugodtá varázsolja a bőrt.

 

Beauty Rescue

Egy igazi mindenes, amely segít “újraindítani” a hektikus, stresszes életmód által megviselt bőrt. Az aktív hatóanyag, az Epocyl növeli a bőr saját nedvességraktározó képességét, és erősíti természetes barrier funkcióját. A bőr sugárzó lesz, és felkészült a mindennapok kihívásaira.

Dr. BABOR Repair Cellular arckezelés

A DOCTOR BABOR Ultimate Repair Cellular arckezelés ideális a műtétek utáni bőrápolásra, valamint a sebek, hegek, égések utáni kezelések kiegészítésére is.
A bőrt serkenti, így az gyorsabban regenerálódik, és az arcbőr láthatóan finomabb. Az eredmény egy egyenletesebb, regenerált arcbőr.

15% BIOGEN PLANT kivonat, méhpempő, és szorbit serkentik a bőrmegújulást a Gatulien Skin Repair Bio, és a wakame tengeri hínár kivonatának aktív komplexe elősegíti az elasztin- és kollagénképződést, felgyorsítja a hialuronsav-szintézist, és gátolja a számos öregedési tényezőt, segít erősíteni a bőr természetes védőrétegét, és az arcbőrnek egy egyenletesebb külsőt kölcsönöznek.

Kezelés tartalma:

 • Enzyme Peeling
 • Ultimate Repair Cream 20ml
 • Ultimate ECM Repair serum 2ml
 • Anti-aging massage

DR. BABOR Refine Cellular arckezelés

A kerti zsázsa kivonat védi a bőrt a környezeti stressztől, és elősegíti a metabolikus anyagok természetes lebomlását.  Nori alga kivonat véd az UVA-sugárzás ellen.  A krém erősíti a bőr saját védelmét, és véd a korai bőröregedés ellen.  Mint a retinol, a RetinewA16 serkenti a bőrmegújuló folyamatokat, és a bőrnek egy frissebb, egységesebb külsőt kölcsönöz.  C- és E-vitamin javítja a bőr természetes védelmét az oxidatív károsodástól.

Aktív koncentrátum 20% tiszta, stabil C-vitaminnal, hatszoros hatással.  Védi a kollagénstruktúrát a korai pusztulástól

Fokozza a bőr természetes kollagénszintézisét. Csökkenti a ráncok mélységét. Csökkenti a hiperpigmentációt. Megköti és semlegesíti a szabadgyököket. Véd a környezeti hatások által indukált oxidatív bőrkárosodástól. A bőr észrevehetően tónusosabb és feszesebb. Az arcbőr egyenletesebb, és ragyogóan gyönyörű.

A Mimical Control peptid feloldja a bőrben lévő mikrofeszültséget, látványosan kisimítja a mimikai ráncokat, és jelentősen csökkenti mélységüket.  Az OsmoTec helyreállítja a sejtben az ozmotikus egyensúlyt, így növelve a bőrben lévő nedvességszinteket.  Az alpesi őssejtek védenek a korai, környezeti hatások által indukált bőröregedéstől.

Kezelés tartalma:

 • Detoxifying clay mask peel-off 60gr
 • A16 booster concentrate 2ml
 • Skinovage Px Comfort Cream Mask 20ml
 • Detoxifying Cream 15ml
 • Anti-aging massage

BABOR Reversive arckezelés

Reversive
Bőrápolás a forradalmi Re-Youth Complex-szel mely visszafordítja az idő kerekét. A Re-YOUTH Complex helyreállítja a bőr saját fiatalos ragyogását. Köszönhetően az exkluzív BABOR precíziós formulának, és az olyan nagyhatékonyságú aktív összetevőknek, mint a Telovitin, Agicyl, Epocyl, és Lumicol, a bőr feszesebb és simább lesz. Ez az innovatív, gazdag emulzió beleolvad a bőrbe. A krém intenzíven hidratál, és a bőr puha és rugalmas lesz.

TELOVITIN
Nobel-díjas kutatás alapján védi a sejteket és segít megelőzni a bőr fiatalságát.
Stabilizálja a telomereket (kromoszómák végeit lezáró elem) így kiterjesztve a bőrsejtek élettartamát. Növeli az anyagcsere folyamatokat, a sejtfunkciókat és támogatja az epidermis ellátottságát

AGICYL
Megőrzi a bőr fiatalságát, a hosszú életért felelős SIRT-1 gén
aktiválásával meggátolja a bőr öregedéséért felelős faktorokat, mint a szabadgyökök, toxinok és glikáliák.
Multi aktív őssejt.

SITRUIN 1-es enzim: fokozza a mitokondrium aktiválását és késlelteti a sejtek elhalását
Csökkenti a bőrben található pro-aging anyagokat, glikációs végtermékeket, szabadgyököket. Aktiválja bőr ellenáló és regeneráló képességét.
A proteaszóma (protein komplex, csökkenti a sejtekben végbemenő fehérje degenerációt)
aktivitását fenntartja így méregteleníti a bőrt.

LUMICOL
Mikroalga aktiválja a thioredoxin proteint,
hogy lebontsa a fehérje lerakódásokat a bőrszövetben és kiegyenlítse a bőrtónust
– a bőr visszanyeri a fényességét
– kiegyenlíti a bőr tonális egyenetlenségeit
– az arcszínek homogenitást és fiatalos ragyogást kölcsönöz

EPOCYL
Tengeri exopoliszaharidok
Ezzel a speciális felszíni strukturával egy filmréteget képez a bőrön, amely kiegyenlíti a ráncokat és a bőrhibákat.
Aktiválja a collagen 1 és elasztin szintézisét.
Feszesíti a bőrszövetet.

-SZÓJABABOLAJ
-JOJOBAOLAJ
-AVOKÁDÓOLAJ
-SZEZÁMMAGOLAJ
-E-VITAMIN

Kezelés tartalma:
-Treatment-Mask
-AHA- treatment peeling
-Anti-Aging Eye Cream
-Anti-Aging Cream Rich
-Anti-Aging Dual Serum
-Anti-aging massage

HSR Lifting arckezelés

Lifting és öregedésgátlás a legmagasabb szinten. A HSR® liftinggel a Babor kutató csoportja a kozmetikai „lifting” területén fejlesztette ki azt az eljárást, amellyel a ráncképződés fő okai ellen lép fel.

Ez a három ok kölcsönösen összefügg, a ráncok elleni harc akkor hatékony, ha egyidejűleg lépünk fel a három tényező ellen. A HSR® liftinggel a BABOR kutatói csoportja a kozmetikai „lifting” területén ismét újító volt, azzal hogy kifejlesztette az egyedülálló HSR® Lifting Integral Complexet, mely a ráncképződés fő okai ellen lép fel. A három különösen nagy hatékonyságú aktív összetevő tökéletes mennyiségben és kombinációban egy *átfogó „lifting” hatást hoz létre:*

*Multidentin:*- Szójabab és borsó kivonat: serkenti a kollagén és elasztin rostok képződését, ezáltal erősíti a szövetet és javítja a kontúrt.
Liftolution:
– Zöld microalga kivonat : hálózatos szerkezetet hoz létre, amely azonnali micro-lifting hatást eredményez
Glico-stop:
– Proteinek, dipeptidek, tejbogáncskivonat: gátolja a kollagénláncok glikációját (szénhidrátok bekötődését), amely a ráncok kialakulásáért felelős, így belülről csökkenti a ráncokat.

Kezelés tartalma:
-HSR Cream Rich
-HSR Eye Cream
-HSR Lifting serum
-Anti-aging massage

Sea Creation arckezelés

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriumaiban már néhány lépéssel közelebb kerültek az évszázados titok megfejtéséhez. Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemévé tette. Fokozza a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozza az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein

Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP

Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények:
A The Cream és a The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

BABOR Thermophilus

Termoaktív mikroorganizmus a Guayamas-öböl mélyéről.
A BABOR Thermophilus segìtségével a BABOR sikeresen felfedezte az egyik legnagyobb tengeri titkot: egy intelligens termoaktív sejtvédőt.
A Csendes-óceán mélyén, 2000 méteren, a körülmények vulkanikus hasadékokban igen kemények: a föld mélyéről feltörő hő akár 72°C-ra is felmelegíti a vizet, míg az óriási 200 bar-os nyomás, mindenre “lecsap”. Az organizmusok mégis léteznek, ráadásul ott is élnek. Ők a valódi túlélő művészek,akik tökéletes mikrobiológiai finomsággal alkalmazkodtak az ellenséges környezethez. A sejtjeiket egy energikus, antioxidáns erő védi. A BABOR ezt az erőt használja fel. A BABOR Thermophilus elősegìti a sejtek regenerálódását a keranociták számának maximalizálásával, az új sejtek kialakulásának felgyorsításával és a bőrfelszínre való felemelkedésük szinkronizálásával.
A sugárzóan friss, energizált arcbőrért.

Kezelés tartalma:
– Sea Creation THE CREAM 10ml
– Sea Creation THE CREAM RICH 3ml
– Sea Creation THe EYE CREAM 3ml
– Sea Creation THE SERUM 4ml
– Sea Creation THE MASK 5ml
– Sea Creation THE FOIL MASK 1piece
– Sea Creation MASSAGE

ANTI-AGING és Mélyizom masszázs

A BABOR Lifting masszázs, masszázsterápián és fizioterápián alapul. Ezt a mélyreható masszázst Andreas Schwartz masszázsterapeuta és fizioterapeuta fejlesztette ki, kizárólag a BABOR számára. A BABOR Lifting masszázs alaposan stimulálja a szövetet, fokozza a vérkeringést és aktivizálja a metabolikus tevékenységeket.

Az emberi arc egy életen át változik. Az arc izmai változnak, az arc különbözőnek és gyakran öregebbnek látszik. A mosoly, stressz, aggódás, és a mély alvás ráncokat karcolnak. Ezeket a mély ráncokat az izomzat feszülése okozza az arcban mert az arckifejezés, amelyek egyoldalúak túldolgoztatják az izmokat. A masszázs felismeri a gócpontokat, a feszültséget, amelyek letapadásokat okoznak az arcizmokban és nem kívánt folyadékfelhalmozódást a kötőszövetben.

Ezek a lokalizált felhalmozódások megterhelik a bőrt és túlfeszítik, tónusvesztést és rugalmatlanságot okozva. A speciális nyirokdrenázs masszázstechnika az intenzív mozdulatokkal segít eltávolítani a felhalmozódott folyadékot és selejt anyagokat.
A feszültség csillapodik a bőrben a felszín kisimul és egyenletesebbé válik, az arc vonalai harmonikusabbnak látszanak a tiszta kontúrok által.

Ricky Welch féle wellnes masszázs

A mozdulatok gyengéd hullámok folyama, az érzékek ámítására. A masszázs elrepìti a vendéget a mostanáig ismeretlen kozmetikai élmények világába, mintha egy rövid vakáción lenne.

Ricky Welch 1999 óta kapcsolja össze a modern masszázsterápiát a wellnessel és az egészségüggyel. Egyedülálló masszázskreációi a mai napig folyamatos sikereket ér el, különösen a fülzúgás, tenziós fejfájás kezeléseinek területén. Felismeri a világ különböző kulturáiban gyökerező kezelések és terápiák kombinálásában rejlő lehetőségeket.

Elismert fül-orr-gégész orvosok, a hagyományos kínai orvoslás területén tevékenykedő szakemberek 12 éve támogatják és javasolják Ricky Welch masszázst.

Frissítő arcmasszázs

A kozmetikai Arcmasszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési folyamatok lelassítása. Egyenletessé teszik a mirigyek működését, így az általuk termelt váladék gyorsabban távozik, csökken a (komedó) mitesszer képződés. A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását, hidratáltá, puhává, simává válik.

Gépi nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs = Hullám masszázs

A bomlástermék elszállításáért felelős nyirokfolyadék, nyirokerek és nyirokcsomók megfelelő működése nélkülözhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez.
A nyirokrendszer feladata a sejt közötti térben felhalmozódott salakanyagok összegyűjtése és a kiválasztó szervrendszeren keresztül történő eltávolítása.
A nyirokerek, mint egy háló szövik be az egész testet közvetlenül a bőr alatt , azzal kölcsönhatásban.

Az egészséges nyirokrendszer a mindennapi mozgásnak megfelelően képes a bomlástermékek elszállítására. Azonban a természetes módon percenként 3 centimétert előrehaladò nyirokfolyadék áramlási sebbeségének fokozásával mind a szervezet méregtelenítő folyamatait, mint szövetközti térben felhalmozodó salakanyagok elszállításán is javíthatunk.

A nyomásterápiás kezelés hatására a hagyományos kézi masszázshoz hasonlóan, azonban annál nagyobb intenzitással és több ponton tudunk hatni a nyirokérhálozatra.

Az intenzív masszázzsal a felesleges zsír mintegy 30% -át tudjuk hatékonyan mobilizálni és a kiválasztó szervrendszeren keresztül eltávolítani.

Alakformálás

Ideális a makacs zsírpárnák hatékony kezeléséhez és a szövetközti térben felhalmozódó bomlástermékek elszállításához. A kezelések hatására az anyagcsere folyamatok ezáltal a zsírsejtek lebontása fokozódnak a bomlástermékek elszállítása javul.

Kötőszövet erősítèse

Az intenzív nyomásterápia aktiválja a rugalmas rostok (kollagén,elasztin) termeléséért felelős fibroblaszt sejteket, melynek következtében kezelések hatására a bőr feszesebb lesz.

Vérnyomáscsökkentő hatás

A méregtelenítés során a kezelésekhez fogyasztott nagy mennyiségű folyadék és az intenzív nyirok masszázs elősegìti a só ürítés folyamatát melynek köszönhetően csökkent az artériás vérhálózat terhelése, ezáltal a vérnyomás.

Megfelelő folyadékfogyasztás

A kezelések hatékonyságát nagyban befolyásolja a kúrák során alkalmazott folyadék mennyisége. Kezelés előtt, illetve után az összes folyadékbevitelnek meg kell haladnia a napi 2-2,5l mennyiséget, melyet kizárólag tiszta víz vagy teák formájában szabad bevinni.

Digitális vezérlés

A nyomásterápiás készülék biztonságos működéséről egy előre programozott mikroprocesszor gondoskodik, hogy mindig a kezelésnek (kar és láb, fenék, has) megfelelő értékű vákuumnyomással dolgozzon.

Szervezetre gyakorolt hatásai tehát:

– Nyirokáramlás élénkítése
 – Helyi vérellátás serkentése 
- Anyagcsere élénkítés, sejtek tápanyag és oxigén ellátásának növelése 
- A bőr saját védekező mechanizmusaink stimulációja

A kezelés ellenjavallatai:

 • Trombózis, trombózishajlam
 • Vérzékenység
 • Gyulladásos folyamatok
 • Gyenge érfalak
 • Keringési rendellenességek
 • Szív nem megfelelő működése
 • Daganatos betegségek
 • Terhesség
 • Fertőző bőrbetegségek a kezelendő területen.

A nyirokmasszázs akár kozmetikai arckezeléssel is egybeköthető!

ACCESS BARS Kezelés

Mit szólnál hozzá, ha visszahoznád az életedbe az önfeledtséget és szabadságot? Kiürítenéd a fejedben állandóan cikázó gondolatokat?

A kezeléssel teret nyitsz a befogadásnak, oldódik a stressz és fellazulnak a problémák.

Mi az Access Bars?

A kezelés a fejen található 32 nyomópont masszázzal történik, amit ujjbegyek stimulálásával végzek. Bar futtatásával a korlátozó programokat, gondolatokat, mintákat, érzelmeket engeded el. A különböző pontok érintésével kiegyenlítődik a feszültség, lecsillapodnak a gondolatok.

A különböző pontok különböző területhez tartoznak: pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, szomorúság, öröm, forma, struktúra.

Milyen területen alkalmazható?

 • munkahely,
 • párkapcsolat,
 • harmónia,
 • önkifejezés,
 • kommunikáció,
 • megengedés
 • befogadás.

A kényelmes masszázságyon pihenve töltődsz, új teret teremtve önmagad számára.

Hollisztikus masszázs

Pár perces konzultáció után, egyedi arc-nyak-dekoltázs masszázs az érzékekre hangolódva.

Age ID makeup

“Egy nő szépsége aznap kezdődik, amikor önmaga kezd lenni. Minden nap.”
Peter Schmidinger, a sztárok sminkese, és az AGE ID megalkotójának mottójával harmóniában az új sminksorozat arra irányul, hogy minden nő személyiségét tükrözze.

A BABOR bőrkutatásai által inspirálódva a termékek nem csak elfedik az apró bőrhibákat, de a leghatékonyabb öregedésgátló aktív összetevőket tartalmazzák, amelyek azonnali lifting hatást, fiatalos ragyogást, és mélyreható védelmet biztosítanak.

A sminktanácsadás során

– Sorra vesszük a szükséges alapanyagokat, kellékeket az ecsetektől a tisztítószerekig.
– Mivel a sminktanácsadást minden esetben színtanácsadás előzi meg, megtudod, hogy milyen színtípusba tartozol, milyen erősségű és árnyalatú színek a legideálisabbak a számodra.
– Megbeszéljük, milyen az arc-és szemformád, hogyan tudod előnyös vonásaidat kihangsúlyozni.
– Átnézzük a sminkfelszerelésed és kiszelektáljuk ami színben nem megfelelő, vagy csak beszáradt, elfáradt, semmire se jó.

Ajándékozd meg szeretteidet BABOR élménnyel!

Az ajándékutalvány érvényes a kiállítás napjától számított 3 hónapig és az árlistában szereplő szolgáltatásokra érvényes. A kártyát előre egyeztetett időpontban van lehetőség felhasználni.

Vásárolj 6 alkalmas bérletet!

A bérlet érvényes a kiállítás napjától számított 6 hónapig és az árlistában szereplő szolgáltatásokra érvényes. A kártyát előre egyeztetett időpontban van lehetőség felhasználni.

Kérj időpontot a választott szolgáltatásra!

Ha közbe jön valami, kérlek időben szólj!

Szolgáltatásom színvonalának megőrzése érdekében, 48 órán belüli lemondás/időpont áthelyezés/elfelejtett időpont esetén, kénytelen vagyok felszámolni a választott szolgáltatás árának 50%-át, amennyiben általam történik valamelyik fent említett időpontváltozás, 48 órán belül, 50% kedvezményt adok a választott szolgáltatás árából a következő megbeszélt alkalommal.